Aflevering RSP ESE 6 aan P. Pepels Transport B.V

Recent heeft Pols een nieuwe krachtige RSP ESE 6 afgeleverd aan P. Pepels Transport B.V.

Pols nieuwe importeur LM-Trac

Pols in Zuidland is door Oy Lai-Mu, de Finse fabrikant van de welbekende LM-Trac werktuigdragers,per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe importeur voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en per 1 oktober 2020 voor de Benelux.

De LM-Trac 286 is in Nederland een zeer bekende compacte werktuigdrager welke veel gebruikt wordt in zowel de mechanische als thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een hondenpoepzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer,
een rolbezem en een sneeuwploeg. Naast de LM-Trac 286 is ook de krachtigere LM-Trac 387 onderdeel van het leveringsprogramma.

Pols streeft ernaar om ook de service graad voor de oudere modellen te waarborgen door ook voor deze machines de onderdelen voorziening op een zeer hoog niveau krijgen. In lijn met de groei ambities van de fabrikant zal Pols de producten van LM niet alleen in een groter gebied gaan vertegenwoordigen, maar ook de totale breedte van het LM programma gaan voeren en investeren in emissievrije technieken voor de LM-Trac machines.

Wilt u meer informatie over LM-Trac? Neem dan contact op met Pols
0181-458845 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Pols beleid corona virus

Pols houdt rekening met haar klanten en personeel en volgt de richtlijnen van het RIVM op. Wij blijven geopend maar geven u graag uitleg over ons coronabeleid. Zoals u van ons gewent bent blijven onze klanten centraal staan en zullen we alles doen om u zo goed mogelijk te helpen/ondersteunen. Echter kunnen we niet helemaal uitsluiten dat u er niets van zult merken.

 

Buitendienstmonteurs en vertegenwoordigers

Onze buitendienstmonteurs zullen tot nader orde niet meer op locatie repareren. We zullen onze klanten maximaal op afstand ondersteunen om reparaties zelf uit te voeren. Enkel in uitzonderlijke situaties zullen wij een buitendienstmonteur sturen. In dat geval zullen we aanvullende maatregelen treffen welke wij op voorhand met u zullen delen/afstemmen. Wel is het mogelijk dat u uw machine, uiteraard in overleg, in Zuidland brengt voor reparatie. Ook hiervoor gelden aangescherpte maatregelen, echter zijn die goed te realiseren.

Onze vertegenwoordigers zullen geen bezoeken meer afleggen aan klanten en eindgebruikers. Elke wijze van samenwerking/communicatie zullen we voeren per mail en telefoon zolang dit noodzakelijk is. Ook ontvangen ook geen bezoek meer op de zaak en worden vergaderingen of bijeenkomsten af gezegd.

Kantoorpersoneel werkt waar mogelijk thuis

Om de fysieke aanwezigheid/contacten zoveel mogelijk terug te brengen werkt ons kantoorpersoneel zo veel mogelijk vanuit huis. Hier zijn gelukkig voldoende mogelijkheden voor en waar nodig hebben we voor de nodige techniek gezorgd. In principe is iedereen dus zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar.

Reparaties en onderdelen leveringen

Op onze werkplaatsreceptie en ons onderdelen magazijn hanteren we een minimale bezetting. Hierdoor zullen de cruciale processen doorlopen. Onze reguliere openingstijden gelden onverminderd d.w.z. dat we voor onze klanten ten minste bereikbaar zijn tussen 8.00 uur en 16.30 uur. Heeft u een storing of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via ons centrale werkplaatsnummer 0181-458 850 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pols verwacht op de korte termijn geen leveringsproblemen vanwege corona. Op langere termijn zouden zich leverproblemen kunnen voordoen door leveringsproblemen bij toeleveranciers van onze fabrikanten. Indien hier sprake van is, zullen wij u hierover nader informeren. Wilt u onderdelen bestellen, neem dan contact op via ons centrale magazijnnummer 0181-458 855 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot

Het zijn rare tijden en zoals ook de minister-president aangaf zal het traject waarin we zitten nog vele maanden duren. De situatie vraagt van zowel klanten, personeel, leveranciers als van andere betrokkenen dat we flexibel, daadkrachtig maar vooral ook begripvol handelen. We wensen iedereen een zo soepel mogelijke doorgang van zaken, maar boven alles een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Piet van der Pols

 

Het Rijk Golfbanen verduurzaamt met E-Z-GO lithium-golfbuggy's

De levering van 22 stuks E-Z-GO ELiTE RXV-golfbuggy's voorzien van lithiumaccu geeft een stevige impuls aan de kwaliteits- en duurzaamheidsdoelen die Het Rijk zich heeft gesteld.

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden