2 nieuwe Hako CM600 hondenpoepzuigers geleverd aan HVC Groep

We hebben onlangs 2 nieuwe Hako CM600 hondenpoepzuigers mogen leveren aan de HVC Groep in Dordrecht. Wij wensen de HVC Groep heel veel plezier met hun nieuwe aanwinsten! 

Onderstaand een stukje uit de nieuwsbrief van de HVC Groep:

Een extra stille cabine met een fris luchtje. De beste stoel die beschikbaar is. Voldoet aan de zwaarste milieu eisen. En kan veel meer lading meenemen, in dit geval hondendrollen. Met de komst van twee nieuwe hondenpoepzuigers in Dordrecht gaan de collega’s schoner, stiller en veiliger werken.
Een flinke vooruitgang!
HVC Groep
Rob van der Made, wagenparkbeheerder, vertelt met trots over de nieuwste aankopen bij BOR (beheer openbare ruimten). HVC ruimt hondenpoep op met speciale wagens voor de gemeenten Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Deze hondenpoepzuigers, een kleine wagen met achterop een 140 liter bak, waren hard aan vervanging toe.

Gunstig
‘De wagens zetten we heel vaak in omdat we eigenlijk werk hebben voor 2½ voertuigen. Technisch gezien liepen deze aan hun einde. Tijd voor nieuwe wagens dus’, aldus Rob. ‘We hebben dit onderhands aanbesteed en veel offertes opgevraagd.

We kwamen al snel uit bij het familiebedrijf POLS. Zij deden ons prijstechnisch een heel gunstig aanbod. Dit bood ruimte om extra opties erbij te nemen, zoals het geluidspakket en de cleanel fresh. Super fijn voor de collega’s die zo geen last meer hebben van nare luchtjes.

Vaste container
De twee aangeschafte machines zijn voorzien van een 400 liter container. Ook dat is een grote vooruitgang ten opzichte van de 140 liter bakken. De volgende stap is de aanschaf van een aanhanger om daarmee de hondenpoepzuiger te vervoeren. ‘De wagens rijden heel langzaam. Dus als je deze met bijvoorbeeld een veegwagen vervoert naar de wijk of plaats, dan scheelt dat veel af- en aanrijtijd. Nu er veel meer in kan, hoeft de wagen niet tussendoor terug om te lossen.

Aanpassingen
De twee wagens zijn eind januari afgeleverd maar gaan pas medio februari echt in bedrijf. Rob legt uit wat er nog moet gebeuren. ‘We gaan nog een extra voorziening maken om de container te kunnen lossen. Ook de fleetmatics moet er nog in. Onze mensen hebben er zin in en zijn heel enthousiast. Bij de indienststelling was de opkomst ook groot. Nu maar hopen dat alle verwachtingen waargemaakt worden. Daar heb ik echter alle vertrouwen in.’

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden