Aftersales

Aftersales

Pols is een onafhankelijk familiebedrijf gevestigd in Zuidland. Wij zijn een compacte organisatie met korte lijnen richting onze klanten en leveranciers. De klant en zijn machine staat altijd centraal, we denken mee met de klant als het gaat om advies, verkoop, reparatie, modificatie of onderdelenvoorziening. Niet voor niets is ons credo: “Uw machine, Onze zorg”.

Een belangrijke toegevoegde waarde van Pols is de aftersales. Pols beschikt over een professionele en goed geëquipeerde werkplaats waar machines worden geprepareerd, gerepareerd, gemodificeerd en gereviseerd. Een team van circa 20 specifiek opgeleide monteurs werkt dagelijks aan een breed scala van professionele machines van onze klanten. Naast de professionele werkplaats beschikt Pols ook over een tiental compleet ingerichte servicewagens voor onderhoud en reparaties op locatie. De monteurs van Pols volgen frequent specifieke product trainingen en geven zelf ook regelmatig trainingen of instructies bij onze klanten t.b.v. het dagelijks onderhoud. Klant specifieke machine aanpassingen zijn geen probleem bij Pols, middels onze constructieafdeling kunnen wij machines naar wens van de klant modificeren.

Hoe korter de lijnen, des te sneller worden zaken geregeld. Bij Pols heeft de klant een vast aanspreekpunt voor zowel de werkplaats als het magazijn. Voor storingen buiten de reguliere werktijden beschikt Pols over een tweetal storingsnummers, één voor milieu- en recycling klanten en één voor de tuin- en park klanten. Onze storingsdienst zal na een melding direct bepalen welke acties gewenst en mogelijk zijn om uw machine binnen de kortst mogelijke tijd weer operationeel te hebben.

Pols beschikt over een groot en uitgebreid onderdelenmagazijn. De voorraad omvat meer dan 30.000 artikelen! Met de mogelijkheid van diverse pakketdiensten inclusief een overnachtservice wordt op hoog niveau onderdelenservice geboden aan de klanten van de Pols Groep.

Keurings- en certificeringsinstanties

Pols is verbonden aan verschillende keurings- en certificeringsinstanties en hecht veel waarde aan veilig werken.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. In de VCA is vastgesteld dat arbeidsmiddelen minimaal eens per jaar moeten worden gekeurd. Pols kan voor u de VCA keuring van uw arbeidsmiddelen verzorgen. Uiteraard zijn de arbeidsmiddelen van Pols zelf ook VCA gekeurd.

VCA a

De VA-Keur is een periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Onder deze arbeidsmiddelen vallen gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. Deze veiligheidskeuring wordt dan ook uitgevoerd door bedrijven die zijn aangesloten bij bracheorganisatie Fedecom. Pols is één van deze bedrijven en biedt u de mogelijkheid kunt voor u een VA-keuring uitvoeren.

vakeurlogo

Pols is SIR gecertificeerd en onderschrijft de doelstellingen van de SIR om veilig te werken in de industriële reiniging te bevorderen en te reguleren. Pols doet er alles aan de richtlijnen van de SIR na te leven. De vastgestelde richtlijnen gelden voor de gehele branche in de Benelux. Door ondertekening van de SIR beleidsverklaring verplichten alle aangesloten ondernemingen zich om de richtlijnen na te leven. De kracht van deze samenwerking binnen de SIR is, dat de actuele risico's van industriële reiniging door alle partijen worden onderkend en de passende richtlijnen door alle partijen worden geaccepteerd. Doordat de SIR richtlijnen éénduidig zijn, worden onveilige werksituaties bij toepassing tot een minimum beperkt. Eén van de vakgebieden van de SIR is Druk Vacuüm reinigen. Dit werkterrein omvat zowel drukvacuüm reinigen als zuiggraven. Zuiggraven is voor Pols, als importeur van RSP Grondzuigtechniek, natuurlijk erg belangrijk.

SIR

Pols is ook lid van de SBG, wat staat voor Stichting Belangenvereniging Grondzuigen. Het doel van de SBG is ook het bevorderen van de veiligheid gedurende het werken met grondzuigers tijdens graafwerkzaamheden. Tevens heeft de SBG het doel om de voordelen van het gebruik van de grondzuigtechniek te promoten bij “potentiele” opdrachtgevers en instanties/instellingen die zich bezig houden met graafwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Dit alles ter bevordering en professionalisering van de branche voor het grondzuigen. De SBG bestaat uit bedrijven en is opgericht met als doel de grondzuigtechniek in de breedste zin van het woord te promoten en bekend te maken bij de verschillende doelgroepen. Hierbij zijn de volgende aandachtsgebieden gedefinieerd:

  • Vellig werken met grondzuiginstallaties
  • Stimuleren en ontwikkelen van veilige apparatuur en werkmethoden
  • Bevorderen en ondersteunen van normeringen, standaardisatie en certificeringen

Logo SGB

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden