Verkoopteam Pols Groep van goed naar beter

Het doel van de training, onder leiding van Anton Brouwer van Salesopleidingen, was om de commerciële vaardigheden verder te professionaliseren en iedereen op de top van zijn kunnen te laten functioneren. Hierdoor zijn zij nog beter in staat het brede productenpakket van de Pols Groep voor het onderhoud van openbaar groen, golfbanen, recycling en de industrie bij de klant onder de aandacht te brengen en de klant te bedienen.

In twee groepen is er gedurende één jaar gewerkt aan onderwerpen zoals het pro-actief nieuwe klanten benaderen, achterhalen wat onze klanten werkelijk willen, prioriteitstelling bij klantbenadering, vastleggen duidelijke afspraken etc. Dit gebeurde door praktijkgerichte opdrachten.

De directie van de Pols Groep vindt investeren in haar medewerkers o.a. in de vorm van opleidingen erg belangrijk. Derhalve is inmiddels een vervolgtraining voor de commerciële afdeling van opnieuw een jaar gestart, waarbij ook de vertaling van strategische zaken naar het dagelijkse werk aan de orde komen. Ook de medewerkers van de technische dienst worden getraind om de communicatieve vaardigheden te verbeteren. Zij doen dit eveneens aan de hand van praktijkopdrachten op basis van een langlopend opleidingstraject.

Het professionele Pols Team staat voor u gesteld in 2014!

Verkoopteam

Foto 1: het Pols verkoopteam met de certificaten van de succesvol afgeronde training  v.l.n.r. Cees Wolters, Marc Reuter, Piet van der Pols, Peter Caignau, Matthijs van Eck, Jasper Zwarst, Armand Booij, Jaap Marijs en Anton Brouwer (op de foto ontbreken Dries Wolff en Marianne van Meggelen)

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden