Weer een nieuwe Jacobsen voor Golfclub Cromstrijen

Golfclub Cromstrijen heeft wederom gekozen voor Jacobsen, een HR500 roughmaaier met cabine dit keer. Deze 3-delige cirkelmaaier maakt met een maaibreedte van 3,3 meter in no time letterlijk korte metten met het te hoge gras. De HR500 maakt het mogelijk om meer dan 3,5 hectaren rough te maaien in een uur. De perfecte combinatie van kwaliteit en kwantiteit dus!

GC Cromstrijen heeft al veel ervaring met de kwaliteit die Jacobsen te bieden heeft. Naast de splinternieuwe Jacobsen HR500, zijn ze onder andere in het bezit van een tweetal Jacobsen Eclipse 322 hybride greenmaaiers, een Jacobsen GP400 greenmaaier, een tweetal Jacobsen LF570 fairway maaiers en een Jacobsen G-Plex greenmaaier.

Wij willen GC Cromstrijen bedanken voor het hoge vertrouwen in de Pols Groep door de jaren heen. Naast de machines van Jacobsen heeft GC Cromstrijen namelijk ook machines van de merken Cushman, Kioti, Smithco en EZGO, welke alle door de Pols Groep geleverd zijn.

Wilt u het prachtige maaibeeld van de Jacobsen maaimachines een keer met eigen ogen zien en kennismaken met de golfsport onder professionele begeleiding van een Golfpro? Op 21 april 2018 is er een open dag bij GC Cromstrijen. Meer informatie over deze dag is terug te vinden op de website van Golfclub Cromstrijen.

Op de foto is te zien hoe Theo Bestebroer, hoofdgreenkeeper van GC Cromstrijen, met trots de nieuwe Jacobsen HR500 in ontvangst neemt.

Aflevering HR500 GC Cromstrijen

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden