Vorige week, samen met onze regiodealer DBS Maaitechniek uit Ankeveen een pracht aflevering gedaan bij de Amsterdamse Golfclub

 

Vorige week, samen met onze regiodealer DBS Maaitechniek uit Ankeveen een pracht aflevering gedaan bij de Amsterdamse Golfclub. Na behoorlijk wikken en wegen heeft Frank Klaver met zijn team besloten om de oude manier van spuiten vaarwel te zeggen.

Er is gekozen voor de Smithco Spraystar 3180. Een zelfrijdende spuit van 1200 liter, voorzien van een 35pk Kubota en een volledig GPS spuitsysteem van Teejet (Wereldspeler op het gebied van spuitsystemen).
Volledig GPS gestuurde machine met pulserende spuitdoppen, die het mogelijk maken meer capaciteit te halen met blijvende nauwkeurigheid.
Uniek is het zeker en de eerste Smithco spuit met deze uitgebreide GPS mogelijkheden in Nederland.

Tevens hebben wij van Smithco een bunkerhark met dieselmotor geleverd, enig in zijn soort en volledig vernieuwd. Speed-Boss is standaard en verhoogd automatisch de kwaliteit van de bunkers. Nimmer gaf het harken van de bunkers zo veel voldoening.

Ook nieuw bij de club is het gebruik van de Cushman Hauler Pro 72V om o.a. de ballen te rapen. Volledig elektrisch en genoeg capaciteit om daarna ander werk op de baan te verrichten.

Mannen van de Amsterdamse, “Dank jullie wel voor het vertrouwen!”

Heel veel plezier met julie nieuwe prachtige aanwinsten.

aflevering amsterdamse smithco

 

 

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden