Het Rijk Golfbanen verduurzaamt met E-Z-GO lithium-golfbuggy's

De levering van 22 stuks E-Z-GO ELiTE RXV-golfbuggy's voorzien van lithiumaccu geeft een stevige impuls aan de kwaliteits- en duurzaamheidsdoelen die Het Rijk zich heeft gesteld.

Algemeen directeur Hans Blaauw over deze aanschaf: 'Bij een test met drie voertuigen, het afgelopen seizoen, zagen we dat deze buggy's een impuls geven aan de kwaliteitsbeleving van onze gasten. Op basis van deze ervaring en het sterk verminderde energieverbruik hebben we ervoor gekozen om versneld onze vloot te vernieuwen.

aflevering hetrijk lithium a  aflevering hetrijk lithium b

Cees Wolters van importeur Pols vult aan: 'Onze RXV-golfbuggy's zijn vanwege de wisselstroomaandrijving efficiƫnter in het gebruik, en door het lichtgewicht lithiumpakket krijgt deze efficiƫntie nog een nieuwe dimensie. Het resultaat is een besparing van meer dan 50 procent op de stroomkosten, een nagenoeg onderhoudsvrije golfbuggy en 25 procent minder gewicht.' Op het sterk glooiende Rijk van Margraten is een vloot van veertien buggy's geleverd. Hier komt de automatische parkeerrem helemaal tot zijn recht, evenals het automatisch sperrende differentieel ter voorkoming van wielslip. Op Margraten zijn de buggy's tevens voorzien van Textron Fleet Management. Hiermee wordt de speelervaring van de golfer verbeterd, kunnen kwetsbare zones zoals greens en tees worden afgeschermd en wordt het beheer van de vloot stukken eenvoudiger.

 

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden