Tomin Groep schaft twee nieuwe Ransomes HM600 klepelmaaiers aan

De Tomin Groep uit Hilversum heeft twee nieuwe Ransomes HM600 klepelmaaiers aangeschaft. Helemaal onbekend met de klepeltechniek is Tomin groep niet, zij maaien er al enige tijd mee.

Veranderend maaibeleid.
Echter word er in een nieuwe bestek van de gemeente Nieuwegein gevraagd om meer capaciteit. Dit moet geen probleem zijn na de aanschaf van beide nieuwe Ramsomes HM600 klepelmaaiers. De klepelmaaiers zijn uitgerust met drie robuuste maaidekken met een totale maaibreedte van 326 centimeter. Vanwege de grote diameter van de maairotor is deze machine tot veel in staat en past hij uitstekend bij het veranderende maaibeleid van verschillende opdrachtgevers', laat Jasper Zwarst, rayonmanager bij Pols Zuidland weten.

Co2 reductie
Wat veel bestekken ook voorschrijven is het gebruik van Co2 neutrale of reducerende maaitechnieken. Door het gebruik van Co2 Saving Diesel in haar Ransomes maaiers kan Tomin Groep hieraan voldoen.

aflevering hm600 tomin
V.l.n.r. Jos de Ruiter projectleider bij Tomingroep, Luc Ferket uitvoerder groen bij Tomingroep en Don van Schijndel dealer Ransomes DBS

 

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden