TS-Industrie neemt deel aan de GTH DemoDoeDag versnipperen op 24 oktober te Udenhout

TS-Industrie neemt deel aan de GTH DemoDoeD Versnipperen op 24 oktober te Udenhout.
Locatie: Boomkwekerij Udenhout te Udenhout.

TS-Industrie GS serie alleshakselaars brengt de Puma35D met 40cm brede invoerband.

Met de opmars van de TS alleshakselaars is de wens bij de gebruiker steeds vaker het gebruik van een invoerband. Lastig in te voeren materiaal wordt nu moeiteloos door de invoerband naar de invoerwals gebracht. Daarmee is TS-Industrie de enige producent van een machine met invoerband in deze klasse houtversnipperaars.

IMG 3606

Met de PUMA35D is het TS gelukt een compacte machine te maken met een grote capaciteit en optimale ergonomische werkomstandigheden.
De alleshakselaar heeft een gepatenteerd rotor snijprincipe met losdraaiende klepels in combinatie met messen. Hierdoor wordt het hout gesneden maar stenen en ijzer ontweken.

De machine met de 35pk sterke 4 cilinder Kubota dieselmotor is uitgerust met hydraulische invoerwals en hydraulisch aangedreven invoerband van wel 40cm breed.

Door een druk op de knop worden band en invoerwals vooruit-stop-achteruit gestuurd en met het CO2 reductie systeem draait de motor automatisch stationair als er geen hout ingevoerd wordt.

Door het onboard Pilot systeem worden motor, invoerband en invoerwals perfect op elkaar afgestemd. Met de keuze uit 3 basis instellingen (hout, hout en groen of groen) is de prestatie altijd optimaal.

Voorzien van een 180gr draaibare uitwerp komt het gehakselde materiaal daar waar de gebruiker het hebben wil.

Op een enkel-assig wielstel met een eigen gewicht van 1280kg kan iedere bedrijf bus de hakselaar trekken. Eenmaal ter plaatse kan het trekkend voertuig er eventueel voor weg. Met tot wel 16 cm hout diameter en 40 cm brede invoer is de Puma de ideale machine voor iedere hovenier die regelmatig bomen en struiken moet onderhouden bij de klanten.

Op de GTH DemoDoeDag Versnipperen op 24 oktober zal de TS-Industrie Puma 35D ingezet worden en “live” door gebruiker getest kunnen worden!

Meer info https://www.pols.nl/groen-machines/item/ts-houtversnipperaars-alleshakselaars

 

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden