Pols nieuwe importeur LM-Trac

Pols in Zuidland is door Oy Lai-Mu, de Finse fabrikant van de welbekende LM-Trac werktuigdragers,per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe importeur voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en per 1 oktober 2020 voor de Benelux.

De LM-Trac 286 is in Nederland een zeer bekende compacte werktuigdrager welke veel gebruikt wordt in zowel de mechanische als thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een hondenpoepzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer,
een rolbezem en een sneeuwploeg. Naast de LM-Trac 286 is ook de krachtigere LM-Trac 387 onderdeel van het leveringsprogramma.

Pols streeft ernaar om ook de service graad voor de oudere modellen te waarborgen door ook voor deze machines de onderdelen voorziening op een zeer hoog niveau krijgen. In lijn met de groei ambities van de fabrikant zal Pols de producten van LM niet alleen in een groter gebied gaan vertegenwoordigen, maar ook de totale breedte van het LM programma gaan voeren en investeren in emissievrije technieken voor de LM-Trac machines.

Wilt u meer informatie over LM-Trac? Neem dan contact op met Pols
0181-458845 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden