Pols logo
Zoek

Golfbanen spuiten

Betrouwbare en nauwkeurige zelfrijdende spuitmachines

Pols heeft een ruim aanbod aan zelfrijdende spuitmachines van Smithco in het assortiment. Smithco levert een compleet pakket aan spuitmachines met aan het begin de Spray Star 1000, een ultracompacte spuitmachine met een lage gronddruk die zeer wendbaar is. Net als alle andere Smithco machines is ook deze voorzien van een traploze, hydrostatische transmissie. De spuitmachines van Smithco zijn zelfrijdend en bieden grotere precisie, lagere bodemdruk en een hoge wendbaarheid. Naast de Spray Star 1000 zitten ook de Spray Star 2000 en de Spray Star 3280 in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met een benzine- of dieselmotor.

Welke greens roller heeft u nodig voor een verzorgde golfbaan?

Greens roller

Het rollen van het gras op de greens heeft verschillende voordelen. Voor de spelers gaat het spel sneller, omdat het gras egaler is en van betere kwaliteit. Daarnaast helpt het ziekten en schimmels zoals Dollar spots te voorkomen, voor een langdurig betere kwaliteit van de greens. Met de Smithco Tournament-rollers houdt u uw greens in topconditie! 

Fairways roller

Voor de grote oppervlakten van de fairways heeft Smithco speciale rollers ontwikkeld. Daarmee rolt u tot wel vier hectare per uur met een werksnelheid van maximaal 16 km/u. Zo verhoogt u de kwaliteit van de fairways én werkt u snel en efficiënt.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.