Pols logo
Zoek

Gras doorzaaien en bezanden

Voor langdurige kwaliteit van de golfbaan

Voor het doorzaaien en bezanden van uw golfbaan heeft Pols een ruim aanbod aan producten van Turfco. De Turfco Triwave is anders dan alle andere doorzaaiers die u kent. De geknikte roterende schijven van de bezanders van Turfco zorgen namelijk voor een extra hoge mate van ontkieming van het gras. Daarnaast heeft Turfco de perfecte doorzaaier om ook kleinere oppervlakken snel aan te kunnen pakken. De bezanders van Turfco onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Wat nog meer uniek is aan de Turfco bezanders is dat er meerdere instellingen vast te stellen zijn in de bedieningsunit die stuk voor stuk zonder moeite weer terug te halen zijn én dat de zandtoevoer te allen tijde constant is, ongeacht de rijsnelheid.

Welke greens roller heeft u nodig voor een verzorgde golfbaan?

Greens roller

Het rollen van het gras op de greens heeft verschillende voordelen. Voor de spelers gaat het spel sneller, omdat het gras egaler is en van betere kwaliteit. Daarnaast helpt het ziekten en schimmels zoals Dollar spots te voorkomen, voor een langdurig betere kwaliteit van de greens. Met de Smithco Tournament-rollers houdt u uw greens in topconditie! 

Fairways roller

Voor de grote oppervlakten van de fairways heeft Smithco speciale rollers ontwikkeld. Daarmee rolt u tot wel vier hectare per uur met een werksnelheid van maximaal 16 km/u. Zo verhoogt u de kwaliteit van de fairways én werkt u snel en efficiënt.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers. Samen leveren we door heel Nederland de beste machines voor gras doorzaaien en bezanden. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.