Pols logo
Zoek

Fairway golfmaaiers

Professionele maaiers voor een topkwaliteit golfbaan

Het gras op de fairways van een golfbaan moet regelmatig gemaaid worden. Vrij kort gras is namelijk belangrijk voor een goede ligging van de golfbal en daarmee voor het speelplezier van de spelers. Per golfbaan kunnen de fairways erg variëren, van vlak tot golvend, met hindernissen of obstakels, met of zonder duidelijke paden… Al deze aspecten hebben invloed op het onderhoud dat de golfkeepers plegen. Met de juiste fairway golfmaaiers houdt u het gras in optimale conditie, zowel direct voor de spelers als voor de langetermijnkwaliteit ervan. De fairway golfmaaiers van Pols kenmerken zich bovendien door gebruiksgemak, lage onderhoudskosten en comfort voor de gebruikers. Zo profiteert iedereen van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden op de fairway.

Ga voor een goed gemaaide fairway met deze machines

Vijfdelige fairway golfmaaiers

De vijfdelige fairway golfmaaiers van Jacobsen worden veel gekozen bij het onderhouden van fairways vanwege de kwaliteit. Binnen Pols hebben we een breed scala aan opties. De geschikte maaier voor u is afhankelijk van het gewenste kwaliteitsniveau en de capaciteit. Zo is er de LF-serie van Jacobsen; ontwikkeld voor verfijnde resultaten met onze unieke inch XP maaiunits. Ook kunt u kiezen voor een maaier uit de robuuste Fairway-serie met werkbreedtes tot 2,93 meter.

Zevendelige fairway golfmaaiers

Heeft u extra capaciteit nodig, dan kiest u voor de zevendelige Fairwaymaaiers van Jacobsen. U heeft de keuze tussen maaiers uit de LF-serie of de Fairway-serie: maaiers met een werkbreedte tot maar liefst vier meter.

Binnen deze series is er de optie om te gaan voor standaard maaiunits of om de Fairwaymaaier uit te breiden met onze Groomer-Systemen voor een nog beter resultaat.

Fairway golfmaaiers bij Pols

De vijfdelige en zevendelige maaiers voor fairways vindt u bij ons en bij onze dealers. Samen vormen we een netwerk waarmee we heel Nederland kunnen bereiken. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit en ga ernaar toe om de fairway maaier live te zien.