Pols logo
Zoeken

Greens maaien

Golf greens onderhouden: de beste maaiers voor topkwaliteit gras

Per golfbaan verschilt het of de green groot of klein is en vlakker of gelaagd. Voor elke golfbaan geldt echter altijd dat de greens in topconditie moeten zijn. Als het gras goed is onderhouden, is dat goed voor de kwaliteit ervan op de lange termijn. Bovendien is het voor de spelers belangrijk dat het gras een zo hoog mogelijke rolkwaliteit heeft. Dat betekent dat de green met de beste maaiers moet worden bewerkt, om de kwaliteit te bevorderen en om ziekten en schimmels te voorkomen. Bij Pols vindt u deze golf green maaiers. 

Alles wat u nodig heeft voor goed gemaaide golf greens

Handmaaiers voor golf greens

Met onze handmaaiers bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak. Daarnaast geven handmaaiers ook een zeer nauwkeurig resultaat. Ga voor perfect onderhouden greens met de handmaaiers van Jacobsen.

Driedelige greenmaaiers

De driedelige greenmaaiers van Jacobsen kunnen worden geleverd met het gepatenteerde Turf Groomer-Systeem. De combinatie van een speciale voorrol en roterende mesjes zorgt ervoor dat het gras rechtop wordt gezet voordat het gemaaid wordt. Dit Groomer-Systeem in combinatie met de kwaliteit van de Jacobsen maai-units zorgt ervoor dat u perfecte resultaten behaalt op uw Greens. De driedelige greenmaaiers van Jacobsen zijn verkrijgbaar in zowel hydraulische als elektrische uitvoering.

Golf greensmaaiers bij Pols

De handmaaiers en driedelige greensmaaiers vindt u bij ons en bij onze dealers. Samen vormen we een netwerk waarmee we heel Nederland kunnen bereiken. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.