Pols logo
Search

Golftransport

Vervoer al uw materiaal en machines efficiënt en eenvoudig met golfkarren van topkwaliteit

Hoe groter de golfbaan, hoe groter de afstand die zowel de spelers als de greenkeepers en hun materialen op een dag moeten afleggen. Daarom zijn voor het onderhouden van een golfbaan goede transportmiddelen, zoals golfkarren, essentieel. Als u uw materialen en machines eenvoudig kunt vervoeren, werkt u zo efficiënt mogelijk. Ook de golfers op de baan zelf hebben behoefte aan vervoersmiddelen. Comfort en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. En hoe voldoet u aan de steeds strengere eisen omtrent milieu? De voertuigen voor golftransport van Pols zijn duurzaam, ergonomisch verantwoord en comfortabel.

Welk type golftransport heeft u nodig?

Golftransport voor golfers

Geniet geluidloos, comfortabel en duurzaam van uw rondje golf met onze E-Z-GO buggies. Wij bieden naast conventionele elektrische aandrijving ook de mogelijkheid om voor onderhoudsvrije Lithium accutechniek te kiezen. U kiest met onze ELiTE Lithium golfkarren voor een beproefd concept wat al meer dan 80.000 keer wereldwijd is afgeleverd.

Golftransport voor greenkeepers

Hoe groter de golfbaan, hoe groter de afstand die u met machines en materialen moet overbruggen om al uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Met de haulers van Cushman bent u klaar voor het zwaardere werk. Deze haulers zijn robuust en voorzien van handmatige of elektrische laadbakken, waarmee u al uw materialen vervoert. Met de robuuste transportoplossingen van Cushman brengt u al uw materialen in een mum van tijd naar de juiste plek. Zo kunt u snel aan de slag.

Transport op de golfbaan: een oplossing bij u in de buurt

Bij Pols hebben we betrouwbare golfkarren en haulers voor in elke situatie. Met onze jarenlange ervaring adviseren we u over wat het best past bij uw wensen en eisen. Heeft u eenmaal gevonden wat u nodig heeft? Ook daarna blijven we u graag van dienst. Bijvoorbeeld met onze storingsdienst die zes dagen per week beschikbaar is en met een groot magazijn met veel originele onderdelen. Zo kunnen we u op belangrijke momenten, bijvoorbeeld als er een toernooi voor de deur staat, snel weer op weg helpen. De beste service, daar gaan we elke keer opnieuw voor. Ook onze dealers zetten zich daarvoor in. Bekijk wie er bij u in de buurt zit.