fbpx

Sportvelden

Een uitgebreid assortiment met maaiers voor sportvelden

Elk grasveld wordt op een andere manier gemaaid, sportvelden zijn hierin geen uitzondering. Sportvelden worden aangelegd om verschillende sporten op te kunnen beoefenen. Hiervoor is sterk gras nodig. Onderhoud van sportvelden is nodig om de geschiktheid voor bespeling optimaal te maken en de dichtheid van het gras te bevorderen. Voor sportvelden heeft Pols verschillende hand- en zelfrijdende kooimaaiers in het assortiment die uitermate geschikt zijn voor het regelmatig maaien van uw sportveld en die tegelijkertijd voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Wilt u advies op maat over een maaier die perfect aansluit bij uw project? Neem dan contact op met Pols.

De beste oplossingen voor sportvelden

Kooimaaiers

De kooimaaiers van Ransomes zijn uiterst geschikt voor het maaien van grote oppervlakten, zoals bij het onderhoud van uw sportveld. Daarnaast zijn onze kooimaaiers eenvoudig te bedienen en kennen ze lage onderhoudskosten. In het assortiment van Pols kunt u kooimaaiers vinden met een maaibreedte tot wel 350 cm, perfect om binnen een korte tijd een groot oppervlakte te maaien.

Handmaaiers

Met onze handmaaiers bent u verzekerd van een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast geven handmaaiers een zeer nauwkeurig resultaat. Ga voor een perfect onderhouden sportveld met de handmaaiers van Ransomes.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1