Pols logo
Zoek

Openbaar groen machines

Duurzaamheid, gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud verenigd

Veel gemeenten hebben duurzaamheidsdoelstellingen die ook gevolgen hebben voor het onderhoud van openbaar groen. Tuinen, parken, plantsoenen en sportvelden: bij het maaien van het gras kan veel winst worden gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Tegelijkertijd moeten de machines kostenefficiënt zijn en willen gebruikers de hele dag prettig en ergonomisch met de machines kunnen werken. De machines voor onderhoud groenvoorziening van Pols verenigen al deze eisen.

Cirkelmaaiers

Om snel en comfortabel grote stukken gras te maaien is een cirkelmaaier een echte uitkomst. Voor de robuuste en flexibele maaiers van Ransomes is geen terrein een te grote uitdaging.

Kooimaaiers

Voor de grotere uitdagingen, zoals het maaien van sportvelden en parken, zijn kooimaaiers uiterst geschikt. De kooimaaiers van Ransomes die we bij Pols aanbieden hebben een maaibreedte van ruim 213 cm, waarmee u snel veel oppervlakte kunt maaien. Dankzij de unieke (optionele) TST™ (Tilt Sensor Technology) maait u ook veilig op hellingen.

Klepelmaaiers

Voor professioneel resultaat op uitdagende stukken gras kiest u voor een klepelmaaier van Ransomes. Stenen of afval in bijvoorbeeld bermen zijn geen probleem voor deze robuuste maaiers.

Machines voor onderhoud groenvoorziening bij Pols: altijd een oplossing bij u in de buurt

Goed onderhouden groenvoorzieningen zijn het visitekaartje van een gemeente en erg belangrijk voor het woongenot van bewoners. Bij Pols begrijpen we, dankzij jarenlange ervaring, niet alleen heel goed wat de wensen en eisen zijn van de mensen die gebruikmaken van onze openbaar groen machines, maar ook die van gemeenten en aanbesteders. Ook zij hebben hun eigen behoeften op het gebied van kosten, gebruiksgemak en duurzaamheid. Wat uw rol ook is, we kijken graag met u mee naar de beste oplossing. 

Hebben we eenmaal de best passende openbaar groen machine voor uw onderhoud openbaar groen gevonden? Ook daarna staan we natuurlijk nog steeds voor u klaar. Als familiebedrijf staan persoonlijke aandacht, korte lijnen en langetermijnrelaties namelijk voorop. Onze storingsdienst is daarom ook op zaterdag beschikbaar. We hebben een groot magazijn vol originele onderdelen, die we snel kunnen leveren. Door heel Nederland werken we samen met betrouwbare dealers. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd iemand bij u in de buurt zodat het onderhoud van uw groenvoorziening altijd goed verloopt.