Pols logo
Zoek

Sportvelden

Een uitgebreid assortiment met maaiers voor onderhoud sportvelden

Elk grasveld wordt op een andere manier gemaaid. Sportvelden zijn hierin geen uitzondering. Sportvelden worden aangelegd om verschillende sporten op te kunnen beoefenen. Hiervoor is sterk gras nodig. Onderhoud van sportvelden is nodig om de geschiktheid voor bespeling optimaal te maken en de dichtheid van het gras te bevorderen. Voor sportvelden vindt u bij Pols verschillende hand- en zelfrijdende kooimaaiers die uitermate geschikt zijn voor het regelmatig maaien van uw sportveld en die tegelijkertijd voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Wilt u advies op maat over een maaier die perfect aansluit bij uw project? Ook dan helpen we u graag. Neem dan contact op met Pols!

De beste oplossingen voor onderhoud sportvelden

Kooimaaiers

De kooimaaiers van Ransomes zijn uiterst geschikt voor het maaien van grote oppervlakten, zoals bij het onderhoud van uw sportveld. Daarnaast zijn onze kooimaaiers eenvoudig te bedienen en kennen ze lage onderhoudskosten. In het assortiment van Pols kunt u kooimaaiers vinden met een maaibreedte tot wel 350 cm, perfect om binnen een korte tijd een groot oppervlakte te maaien.

Klepelmaaiers

Met onze klepelmaaiers bent u verzekerd van een professioneel resultaat. Ga voor een perfect onderhouden sportveld met de klepelmaaiers van Ransomes.

Getrokken maaiers

De getrokken maaiers van Wessex bewijzen zich al jaren op het gebied van effici├źntie en resultaat. De getrokken maaiers kunnen eenvoudig achter een trekker worden geplaatst en u bent klaar om te maaien.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit en vind uw de perfecte machines voor uw onderhoud sportvelden.