Pols logo
Search

Snoeiafval verwerken wordt eenvoudig met de machines van Pols

Snoeiafval verwerken

Wat doet u met uw snoeiafval? Of het nu afkomstig is van een golfbaan, openbaar groen of particulier landgoed, u kunt het niet zomaar laten liggen. Direct afvoeren van het afval is echter een kostbare aangelegenheid (denk aan bijvoorbeeld transportkosten en afvalstoffenheffingen). Gelukkig vindt u bij Pols allerlei efficiënte verwerkingsmogelijkheden van TS Industrie, die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Uiteraard voldoen onze machines aan alle veiligheidsnormen. Snoeiafval verwerken doet u met een houtversnipperaar of met een alleshakselaar. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Minder Lees meer

Snoeiafval verwerken met een hakselaar of versnipperaar

Voor al uw snoeiafval een oplossing

Voor iedere klus de juiste machine

Heeft u een vraag?

Hulp nodig bij kiezen van een geschikte machine?

Naam(Vereist)
Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Duurzaam

Duurzame oplossingen, die uitkomsten bieden bij veranderende milieu-eisen

Kosten besparing

Slimme functionaliteiten waarmee u kosten bespaart

Betrouwbaar

Betrouwbare machines die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

Snoeiafvalverwerking bij Pols

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij u in de buurt

Pols is een familiebedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van machines die snoeiafval verwerken. We zetten al vele jaren lang alles op alles om onze partners – of dat nu dealers, eindgebruikers, aannemers of anderen zijn – zo goed mogelijk te helpen. Dit betekent dat we graag een langetermijnrelatie met u opbouwen. We gaan voor persoonlijke aandacht en altijd net een stapje extra zetten voor elkaar. Al onze mensen – van onze adviseurs tot de servicemedewerkers die u na aanschaf van een machine ook op zaterdag helpen – staan voor u klaar. Dankzij ons uitgebreide magazijn met veel originele onderdelen helpen we u snel als er een probleem is. Indien gewenst krijgt u een vaste monteur die uw wagenpark goed kent en precies weet wat uw wensen en eisen zijn. Dat is wel zo fijn.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.