Snoeiafval verwerken

Snoeiafval verwerken wordt eenvoudig met de machines van Pols

Wat doet u met uw snoeiafval? Of het nu afkomstig is van een golfbaan, openbaar groen of particulier landgoed, u kunt het niet zomaar laten liggen. Direct afvoeren van het afval is echter een kostbare aangelegenheid (denk aan bijvoorbeeld transportkosten en afvalstoffenheffingen). Gelukkig vindt u bij Pols allerlei efficiënte verwerkingsmogelijkheden van TS Industrie, die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Uiteraard voldoen onze machines aan alle veiligheidsnormen. Snoeiafval verwerken doet u met een houtversnipperaar of met een alleshakselaar. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Snoeiafval verwerken met een hakselaar of versnipperaar

Voor al uw snoeiafval een oplossing

Snoeiafval verwerken met een alleshakselaar

Al uw snoeiafval verwerkt u met een van onze alleshakselaars. De Green Series van TS Industrie zijn gemaakt met gepatenteerde mixed rotor techniek, die messen en hamers combineert om allerlei soorten hout en groenafval te verwerken. Ook vochtig materiaal verwerken deze hakselaars zonder problemen. De machines zijn voorzien van elektrische of dieselmotoren.

Snoeiafval verwerken met een houtversnipperaar

Heeft u bomen gerooid? Ander (snoei)houtafval? Met een houtversnipperaar verwerkt u dat afval eenvoudig tot houtsnippers, die u voor allerlei doelen kunt hergebruiken. Als bodembedekker bijvoorbeeld houdt het onkruid tegen en het ziet er ook nog eens leuk uit. De TS Industrie houtversnipperaars zijn geschikt voor allerlei toepassingen en voorzien van slimme energiebesparende functionaliteiten. 

Waarom kiezen voor een professionele oplossing voor snoeiafvalverwerking bij Pols?

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Duurzame oplossingen, die uitkomsten bieden bij veranderende milieu-eisen

Slimme functionaliteiten waarmee u kosten bespaart

Betrouwbare machines die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

Snoeiafvalverwerking bij Pols

Pols is een familiebedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van machines die snoeiafval verwerken. We zetten al vele jaren lang alles op alles om onze partners – of dat nu dealers, eindgebruikers, aannemers of anderen zijn – zo goed mogelijk te helpen. Dit betekent dat we graag een langetermijnrelatie met u opbouwen. We gaan voor persoonlijke aandacht en altijd net een stapje extra zetten voor elkaar. Al onze mensen – van onze adviseurs tot de servicemedewerkers die u na aanschaf van een machine ook op zaterdag helpen – staan voor u klaar. Dankzij ons uitgebreide magazijn met veel originele onderdelen helpen we u snel als er een probleem is. Indien gewenst krijgt u een vaste monteur die uw wagenpark goed kent en precies weet wat uw wensen en eisen zijn. Dat is wel zo fijn.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.