Pols logo
Zoeken

Transport golfbanen: alles voor efficiënt vervoer

Betrouwbare golfkarren voor iedereen

Op een golfbaan wordt van alles vervoerd: van de spelers die zich van hole naar hole begeven tot het vervoeren van hun materialen, van het verspreiden van het juiste speelmateriaal over de baan tot het verwijderen van groenafval bij het onderhouden van de baan. Voor al deze situaties zijn betrouwbare, duurzame en comfortabele golfkarren essentieel. Zowel voor het speelplezier als voor de graskwaliteit en de onderhouds- en gebruikskosten van de baan. Bij Pols vindt u diverse golfwagens die voldoen aan de steeds strengere milieu-eisen en de wensen van de spelers, golfbaankeepers en monteurs.

Golfkarren bij Pols: mens en materiaal altijd snel op de juiste plek

Betrouwbaar transport voor baanonderhoud

Alle materialen voor het onderhouden van de golfbaan snel en in een handomdraai transporteren naar de juiste plek: met de betrouwbare trailers en bedrijfswagens worden de zwaarste taken een stuk eenvoudiger. Al deze machines zijn bovendien eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk, zodat iedereen er optimaal van profiteert.

Flexibel inzetbare buggies

Met de Cushman haulers kunt u elke transportuitdaging op de golfbaan aan, ook op ruiger terrein. Kies uit elektrische of gasmotoren, verschillende vermogens laad- en sleepcapaciteit. Deze flexibel inzetbare wagens zijn bovendien comfortabel en eenvoudig te bedienen. Daarom kunnen ze ook worden gebruikt door de spelers. Daarnaast vindt u bij Pols ook de E-Z-Go RVX: een golfkar speciaal voor golfers om zich eenvoudig en comfortabel over de baan te begeven. Beschikbaar met gas of elektronisch en met een flinke laadcapaciteit.

Golfkarren bij Pols: een oplossing bij u in de buurt

Bij Pols bieden we, samen met ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland, overal de beste service en de beste oplossingen. Ook nadat u heeft gevonden wat u nodig heeft blijven we graag betrokken. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is dat we graag langetermijnrelaties aangaan met onze partners en altijd net een stapje extra zetten. Zo is onze storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar en met ons grote magazijn bieden we snel een oplossing als iets niet goed werkt. Bovendien zitten we met ons uitgebreide dealernetwerk altijd bij u in de buurt. Zo kunnen we snel ter plaatse zijn en hoeft u voor advies ook zelf nooit ver te reizen.