Pols logo
Zoeken

Infinicut

Infinicut is gespecialiseerd in elektrisch aangedreven maaiers voor gebruik op hoogwaardige grassportvelden. De maaiers van Infinicut zijn te vinden bij meer dan 80% van de Premier League clubs in Engeland, alsook op het legendarische Wimbledon. Daarnaast levert het een compleet systeem van onderhoudscassettes die in deze maaiers kunnen worden gemonteerd en ook leverbaar zijn voor montage op driedelige greenmaaiers.  

Bij Pols zijn wij ervan overtuigd dat de machines van Infinicut een waardevolle aanvulling zijn voor ons assortiment.

Maatwerk-oplossingen

Betrouwbare machines, vervaardigd in eigen fabriek

Innovatieve dubbeletrommel-technologie

Assortiment van Infinicut

Infinicut

Infinicut is specialist op het gebied van kooi- en cirkelmaaiers voor gebruik op hoogwaardige grassportvelden een mooie aanvulling op ons leveringsprogramma. In 2021 is Pols gestart met de levering van Infinicut’s speciale maaiunits op onze Jacobsen Eclipse lithium greenmaaiers, welke op het moment te vinden zijn in de Johan Cruijff ArenA, het Bingoal Stadion van ADO den Haag en op het nieuwe natuurgras van Het Kasteel. 
De kwaliteit die deze bijzondere maaiunits leveren heeft geleid tot deze vervolgstap en we zijn dan ook bijzonder verheugd nu het complete productenpakket te kunnen gaan leveren.