Pols logo
Zoek

Ontdek de Kracht en Innovatie van de Cushman Hauler in de Benelux!

De Cushman Hauler is verkrijgbaar in de Benelux in twee fantastische uitvoeringen: de compacte Hauler 800X ELiTE en de krachtigere Hauler Pro ELiTE. Beide voertuigen zijn voorzien van bewezen Samsung SDI lithiumtechnologie, die volledig onderhoudsvrij is en wordt ondersteund door een 5-jarige fabrieksgarantie.

Het team van De Enk Groen & Golf BV heeft onlangs de laatste twee voertuigen ontvangen uit een totale order van 6 stuks! Wat deze aflevering extra bijzonder maakt, is dat dit de eerste voertuigen zijn met de nieuwste Cushman innovatie: de IntelliBrake automatische parkeerrem. Geen zorgen meer over het parkeren, want het voertuig wordt automatisch op de parkeerrem gezet bij stilstand. Veiligheid en comfort gaan hand in hand!

Wesley Cartledge en zijn greenkeepers team op het Rijk van Nijmegen wensen we heel veel productieve en veilige kilometers toe met hun nieuwe Haulers! Heeft u interesse in de Cushman Hauler? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen met ons. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 0181-45884 of mail ons via info@pols.nl

𝐏𝐨𝐥𝐬
Uw Machine, Onze Zorg