Pols logo

Cors de Regt met Pensioen!

Een stille kracht, dat is de juiste omschrijving van Cors de Regt. Gisteren had Cors zijn laatste werkdag in het magazijn bij Pols. Over enkele maanden gaat hij na het opmaken van zijn vrije dagen formeel met pensioen. Ruim 30 jaar heeft Cors zich met hart en ziel in gezet om de klanten van Pols zo goed mogelijk te helpen.

Ruim 30 jaar lang hebben we Cors leren kennen als iemand die niet voorop loopt en zeker niet het hardste roept van iedereen. Wel kennen we hem als iemand die zijn ding deed op zijn manier en zorgde dat alles gedaan werd wat van hem werd verwacht! Toen het ophalen van pakketten voor de late verzending werd geïntroduceerd was het Cors die ‘s ochtends iets later begon om ‘s avond langer te blijven, zodat alle pakketten opgehaald konden worden zodat onze klanten en dealers de volgende dag hun pakket in ontvangst konden nemen.

Gisteren was het moment dat Cors zijn directe collega’s hem op de werkplek verrasten met een aantal cadeaus. Daarnaast natuurlijk voor iedereen taart bij de koffie en ‘s middag nog een keer koffie met gebak en bloemen bij de directie. Vol trots is hiermee een prachtige periode afgesloten.

Cors geniet van de tijd die voor je ligt. De collega’s van Pols wensen je nog vele mooie jaren in gezondheid toe en het allerbeste voor jou en je gezin!