Pols logo
Zoek

2 maal Goupil 100% elektrische transporter voor HWwerkt!

HWwerkt! was op zoek naar betrouwbare, gemakkelijk te bedienen en volledig elektrische transportvoertuigen, welke voldoende actieradius hebben om hun werkzaamheden binnen de Hoeksche Waard te kunnen beslaan. De voertuigen worden namelijk ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden zoals groen onderhoud, verzamelen van zwerfvuil, legen van prullenbakken maar ook tijdens de Bladcampagne. De Goupil transporter sluit perfect aan bij hun wensen. Deze elektrische bedrijfswagens zijn compact en hebben een uitstekend weggedrag zoals hogere stabiliteit en grotere trekkracht. Bovendien zijn deze transporters uitgerust met een 14 KWH lithium batterijpakket en daarom duurzaam en snel op te laden. Enkele voordelen op een rij:

• Actieradius van 135 kilometer
• Aluminium kiepbak met kooiombouw
• Aluminium opbergkasten
• Webasto kachel in cabine
• Voetgangers waarschuwingssysteem
• Radio met bluetooth

Over HWWerkt!

HW Werkt! (www.hwwerkt.nl) is een ontwikkelingsbedrijf van gemeente Hoeksche Waard. Ze is er voor de (kwetsbare) werknemer en de werkgever. HWwerkt! helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk en biedt werkgevers helpende handen. Dit kan op basis van een detachering, een vaste kracht of door het uitbesteden van werk aan de werkplaats van het sociaal ontwikkelbedrijf.

Wij bedanken HWwerkt! en wensen hen veel veilige kilometers toe.

Wilt u meer weten over de Goupil elektrische transporter? Neem dan een kijkje op www.pols.nl of neem contact op met Pols via info@pols.nl of via 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg