2x Doppstadt Inventhor 9 voor G.M. Damsteegt

Afgelopen week nam G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas (www.gmdamsteegt.nl) hun tweede Doppstadt Inventhor 9 in gebruik, nadat de eerste eerder dit jaar zijn weg naar Damsteegt wist te vinden.

Damsteegt, net als Pols 100% familiebedrijf, is verhuurspecialist van machines in de grond-, weg- en waterbouw, recycling en zuigtechniek. Met een verhuurvloot van meer dan 400 machines, een breed assortiment aan hulpstukken, een eigen depot, transportmiddelen, diepladers en een eigen werkplaats met servicedienst staan de mensen van Damsteegt klaar voor hun klanten. Het werkgebied van Damsteegt is Nederland, maar op aanvraag wordt ook gewerkt in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland.

De Doppstadt Inventhor 9 is de grootste mobiele verkleiner van Doppstadt. Onder de vele technische innovaties van de machine staat de standaard VarioDirect Drive centraal. Het systeem brengt rechtstreeks en continue vermogen over naar de verkleiningswals en biedt mogelijkheden om de efficiëntie en flexibiliteit in het verkleiningsproces verder optimaliseren. De VarioDirect Drive onderscheidt zich doordat hij het toerental van de verkleiningswals variabel maakt. Indien de machine vastloopt, stopt deze automatisch en zal een stuk achteruit draaien alvorens hij een nieuw poging waagt om het materiaal alsnog te verkleinen. Damsteegt heeft gekozen voor een Inventhor 9 op een rupsonderstel, waardoor de machine op elk terrein eenvoudig te verplaatsen en positioneren is.

Wij bedanken Martien Damsteegt en Maarten van Ettekoven voor het gestelde vertrouwen en wensen het team van G.M. Damsteegt heel veel efficiënte en productieve uren toe met deze machtige machine.

Wilt u weten wat de Doppstadt Inventhor voor uw proces kan betekenen? Kijk dan hier.
Of neem contact met ons op via: +31 (0) 181 458 845
Of mail via: info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.