Pols logo
Zoeken

2x Nieuwe RSP ESE6 voor Methorst Zuig- en Blaastechniek!

Vorige week hebben we feestelijk 2 nieuwe RSP ESE6 grondzuigwagens overgedragen aan Methorst Zuig- en Blaastechniek. Het zijn twee werkelijk prachtige grondzuigmachines geworden. De basis voor beide machines is een Mercedes-Benz Arocs 8×4 chassis met triple achteras configuratie, geleverd door Hedin Automotive. De eerste van de twee auto’s is uitgerust met een super krachtige tripel ventilator, aangedreven door maar liefst 630 pk’s van het Mercedes chassis. De tweede auto is uitgerust met een efficiënte, krachtige en extra stille dubbel ventilator en wordt aangedreven door 510 Mercedes pk’s. Beide RSP opbouwen zijn natuurlijk voorzien van een 10m3 container, de laatste versie van de RSP krachtarm en een RVS container.

De herkenbare en indrukwekkende huisstijl van Methorst is wederom aangebracht door Vlastuin Truckopbouw. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er wezen! Beide auto’s hebben een voor de machinist gepersonaliseerde spatlap aan de achterzijde welke het geheel afmaakt.

We bedanken Wilbert Methorst, Richard Wolswinkel en natuurlijk de rest van het enthousiaste team van Methorst Zuig- en Blaastechniek voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. En we wensen de machinisten Cedric en Leroy heel veel veilige en efficiënte grondzuiguren toe met deze prachtige RSP grondzuigmachines.