Pols logo
Zoeken

Cushman Hauler ELiTE bij Rail Service Center Rotterdam!

De Cushman Hauler werkvoertuigen voorzien van ELiTE lithium aandrijving vinden hun weg naar steeds meer gebruikers in de Benelux. De recente levering aan Rail Service Center Rotterdam is daar een mooi voorbeeld van. De Haulers zullen hier worden ingezet voor het vervoer van de machinisten van en naar de vier imposante brugkranen die lading, zoals containers, overzetten op het spoor.

Rail Service Center Rotterdam is gelegen in het hart van het Rotterdamse havengebied met een directe verbinding met de Betuweroute die naar Duitsland voert en andere spoorlijnen die vracht efficiënt door heel Europa transporteren.

De emissieloze elektrische Haulers gaan hier kleine bedrijfswagens met dieselmotor vervangen. Ze zijn uitgerust met comfortabele veiligheidscabines voor extra bescherming. Ten Hoeve Technical Support B.V. heeft zinvolle aanpassingen doorgevoerd, zoals aanrijbeveiliging aan voor-, zij- en achterkant en een op maat gemaakte gereedschapskist geïnstalleerd.

Wij wensen het team van Rail Service Center Rotterdam, onder leiding van Edward Koudijzer, veel schone en productieve werkuren toe!


Pols
Uw Machine, Onze Zorg