Aanbieding winteronderhoud 2020 bij Pols

Na een bijzonder zonnige zomer met meerdere tropische dagen is de herfst ondertussen aangebroken. Het maaiseizoen 2020 loopt dus ten einde. Het is weer tijd om uw professionele machines voor openbaar groen, sportveld of golfbaan te prepareren voor het volgende seizoen.

Ook dit jaar doen we u een scherp voorstel voor het uitvoeren van het winteronderhoud aan uw machines. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw machine weer in optimale conditie te brengen.

Gratis* transport
Na het maken van een afspraak met onze werkplaats zullen wij het transport van uw machines gratis* verzorgen. We stemmen niet alleen met u af wanneer we de machine komen halen, maar ook wanneer u hem terug kan verwachten. Voorafgaand aan het onderhoud van uw machines doen wij een uitgebreide inspectie. Op basis van de inspectie maken wij voor u een voorstel met de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens het winteronderhoud repareren en herstellen wij alles volgens opgave van de fabrikant. Daarbij worden altijd originele onderdelen gebruikt! Aanvullende werkzaamheden, zoals slijtagedelen of schades, zullen wij altijd in overleg met u uitvoeren.

Extra korting
Uiteraard maken we ook dit jaar het winteronderhoud voor u extra aantrekkelijk. Naast het gratis transport geven we u maar liefst 20% korting op onderdelen en olie. Ook hebben we een aanbieding voor een complete set nieuwe eerste montage banden** t.b.v. een Ransomes MP/HM600. Deze set bieden wij aan voor € 275,- excl. btw en incl. montage. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Sinds 1 oktober j.l. is Pols ook importeur van LM-Trac werktuigdragers. De LM-Trac 286 is de meest verkochte werktuigdrager in de Benelux. Ook voor het onderhoud aan uw LM-Trac kunt u dus vanaf heden bij Pols terecht! Voert u het winteronderhoud (gedeeltelijk) zelf uit? Bestel dan uw onderdelen via onze nieuwe webshop parts.pols.nl. U kunt al uw onderdelen zoeken op basis van type machine of direct op onderdeelnummer als u deze weet.

Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze werkplaatsreceptie via: 0181-458 850 of stuur ons een bericht via werkplaats@pols.nl. Let op, onze planning is op basis van volgorde van aanmelding. Dus wees er snel bij, dan staat uw machine als eerste weer gereed.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg.

 

*Alleen voor wielstel, driepunts- en zelfrijdende machines

**Betreft ongebruikte banden welke van nieuwe machines gedemonteerd zijn.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.