Aanbieding winteronderhoud 2021 bij Pols

Na een bijzondere zomer is het weer tijd om uw professionele machine(s) klaar te maken voor het volgende seizoen. Wij willen dit graag extra aantrekkelijk voor u maken.

Na het maken van een afspraak zullen wij het transport van uw machines gratis verzorgen. We stemmen niet alleen met u af wanneer we de machine komen halen, maar ook wanneer u hem terug kan verwachten. Voorafgaand aan het onderhoud van uw machines doen wij een uitgebreide inspectie. Op basis van de inspectie maken wij voor u een voorstel met de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens het winteronderhoud repareren en herstellen wij alles volgens opgave van de fabrikant. Aanvullende werkzaamheden, zoals slijtagedelen of schades, zullen wij altijd in overleg en na akkoord van u uitvoeren.

Uiteraard maken we ook dit jaar het winteronderhoud voor u extra aantrekkelijk. Naast het gratis transport geven we u maar liefst 20% korting op onderdelen en olie. Wil u het liefst uw onderhoud zelf uitvoeren? Pols heeft extra veel onderdelen op voorraad genomen in verband met de wereldwijde logistieke problemen en dus langere levertijden. Bestel uw onderdelen tijdig, dit kan eenvoudig via onze webshop parts.pols.nl.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Bel ons dan via: 0181-458 850 of stuur ons een bericht via werkplaats@pols.nl. Let op, onze planning is op basis van volgorde van aanmelding. Dus wees er snel bij, dan staat uw machine als eerste weer gereed.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.