Aflevering Doppstadt AK565 bij IVAREM

Pols heeft deze week een nieuwe Doppstadt AK565 mogen afleveren bij IVAREM in België. IVAREM is de Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam Afvalbeheer voor de regio Mechelen.

Sinds 2003 hebben 10 gemeenten beslist hun huishoudelijk afval samen te beheren: Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Mechelen, Putte, Puurs-Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek. In totaal maken meer dan 275.000 mensen in de regio Mechelen gebruik van de diensten van IVAREM.

De Doppstadt AK565 is een nieuw ontwikkeld model van de Doppstadt AK-serie. De nieuwe MTU-motor voldoet aan de nieuwste uitlaatemissiestandaard fase V en biedt 390 kW vermogen en heeft 400 Nm meer koppel dan zijn voorganger, hetgeen op de achterband een zichtbare hogere productie oplevert. De Doppstadt AK565 kan worden gebruikt voor het verkleinen van een zeer breed scala aan materialen bijvoorbeeld voor het verkleinen van afvalhout, houten pallets, groenafval, bioafval of stammen en wortels.

Pols wenst IVAREM veel succesvolle uren toe met deze schitterende machine.

Wilt u meer informatie over de Doppstadt AK565 of één van onze andere Doppstadt machines? Neem contact op met Pols via: info@pols.nl of bel ons op +31 (0)181-458845.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.