Aflevering eerste RSP ESE8 in de Benelux

Aflevering eerste RSP ESE8 in de Benelux

Pols heeft vol trots de allereerste RSP ESE 8 in de Benelux overgedragen aan A. van der Pols Machineverhuur B.V. De ESE 8 is een indrukwekkende machine door zijn geavanceerde techniek en door zijn elegante ontwerp. De ESE 8 is het resultaat van 25 jaar kennis en ervaring op gebied van zuiggraaf machines. De ESE 8 is gebouwd op een Mercedes-Benz Arocs 3751. In de oranje-grijze kleurstelling is het werkelijk een prachtige machine geworden.

Unieke eigenschappen van de RSP ESE 8 zijn:
– De mogelijkheid om de container aan twee zijden te ledigen, een variabele kiphoogte (1,80m – 2,50m).
– Een centrale krachtarm aan de achterzijde van de machine waardoor het werkbereik 20% groter is. Door RSP Smart Control kan de krachtarm met één druk op de knop in werk- of transport positie worden gebracht. Uiteraard is ook deze machine voorzien van RSP telematica, waardoor de status van de machine op elk gewenste moment via de RSP App of via de website te raadplegen is. Pols wenst Arend van der Pols en zijn medewerkers veel veilige en efficiënte zuiggraaf uren toe met deze krachtige machine.

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.