Aflevering nieuwe machines aan Kaai 85 B.V.

Recent heeft Pols 3 nieuwe machines mogen afleveren aan Kaai 85 BV. Kaai 85 is een nieuw bedrijf dat zich o.a. richt op de verhuur van machines. Voor die bedrijfsactiviteit heeft eigenaar Lau Sinke geïnvesteerd in een Zemmler MS1000, een Zemmler MS1600 en een Keestrack K4.
Pols is sinds augustus 2020 importeur van Zemmler Siebanlagen GmbH. De compacte machines van Zemmler zijn eenvoudig in gebruik, hebben een hoge capaciteit en zijn bovendien gemakkelijk te transporteren.
De Keestrack K4 is standaard voorzien van een zwaar uitgevoerde platenband en hydraulisch inklapbare voedingsbunkerwanden. Deze Keestrack boekt ongeëvenaarde prestaties en heeft een capaciteit tot wel 350 ton/uur. Tegelijkertijd is de machine compact qua omvang en licht qua gewicht, wat het transporteren vereenvoudigd.
Pols wenst Lau Sinke heel veel succes met dit trio prachtige machines in de verhuur. Interesse om deze machines te huren? Neem contact op met Lau Sinke via 06-5332 2759.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden met machines van Zemmler of Keestrack? Klik dan hier.
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.