Pols logo
Zoek

Aftrap Golftour Benelux 2023 bij Golfbaan Delfland!

Op 3 oktober zijn we in alle vroegte vertrokken en hebben we de aftrap gegeven bij de prachtige Golfbaan Delfland in Schipluiden voor de Golftour Benelux 2023. Wat een geweldige dag was het! We begonnen met een paar regendruppels, maar al snel brak de zon door halverwege de dag.

Heicom B.V., ProGrasS, Professional Grass Service en DLF BV hebben de ochtend ingeluid met inspirerende presentaties, gevolgd door een heerlijke lunch. In de middag stonden onze demonstraties met toonaangevende machines op het programma, waaronder de Jacobsen Eclipse 360 Elite, Jacobsen SLF1, Jacobsen Eclipse 226, Cushman Hauler Pro, E-Z-GO Liberty, Kioti DK6020 met de Wessex CRX 320, en tot slot de Smithco Roller XL. Deze machines werden niet alleen live gedemonstreerd, maar de deelnemers kregen ook de gelegenheid om ze zelf uit te proberen.

 

We sloten de dag af met een gezellige borrel. Er staan nog 6 evenementen gepland in deze reeks, en als ze allemaal zo succesvol zijn als vandaag, belooft het een fantastische tour te worden! Meld je hier nog snel aan!

 

Over de Golftour
De Golftour Benelux 2023, gericht op golfbaanhouders en professionals, biedt een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste golfinnovaties. Bekende bedrijven zoals Heicom, DLF, ProGrasS en Pols presenteren hun recente technologieën op gebied van golfbaanbeheer en -onderhoud. Er zullen inspirerende presentaties zijn van experts over golfbaanbeheer en duurzaamheid, en Pols geeft live demonstraties van hun nieuwste machines. De tour is ook een gelegenheid voor netwerken en uitwisseling van ervaringen met branchegenoten. De tour vindt plaats op verschillende data in oktober 2023, op diverse locaties in Nederland en België. Gratis tickets en meer informatie zijn beschikbaar via deze link.