Almat Laren LM-Trac dealer

Pols en Almat Laren (www.almatlaren.nl) zijn overeengekomen dat Almat per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Pols en Almat werken al jaren succesvol samen in de distributie van machines van de merken Ransomes/Jacobsen, Kioti en TS-Industrie. De LM-Trac werktuigdragers worden vanaf heden ook door Almat vertegenwoordigd vanuit het Gelderse Laren.

Gerko Roekevisch van Almat is blij met deze uitbreiding in het leveringsprogramma. De werktuigdragers van LM-Trac staan goed bekend in de markt. Ze bieden veel mogelijkheden qua inzet en worden hoog gewaardeerd door de gebruikers. De eerste offertetrajecten voor LM-Trac machines lopen reeds. Het is dus een kwestie van tijd dat de eerste machines verkocht en geleverd gaan worden.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van Almat kunnen zich vanaf heden melden bij Wilco Steunebrink (Almat) via 06-30 61 86 89 of via w.steunebrink@almatlaren.nl

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk uitgerold waarbij een optimale dekking wordt nagestreefd.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.