Pols logo
Zoek

Beets Groep heeft primeur

Beets Groep heeft de primeur met de aankoop van de eerste twee RSP ESE 6 F1, het nieuwste type grondzuigwagen van RSP. Naast de 2 nieuwe RSP ESE 6 F1 machines, omvat deze order ook een indrukwekkende ESE 6 RT 10.000 met een 3 ventilatoren opbouw. Daarnaast hebben we afgelopen vrijdag een nieuwe RSP ESE 6 van het huidige type bij Beets mogen afleveren.

Over RSP ESE 6 F1
De RSP ESE 6 F1, een geavanceerde versie van ons huidige model, staat symbool voor veelzijdigheid en kracht. Deze doorontwikkeling van ons meest succesvolle model brengt verbeteringen zoals verhoogde zuigkracht, een grotere kiephoogte en een sterkere krachtarm. RSP zet met de nieuwe ESE 6 opnieuw de norm op het gebied van grondzuigtechniek. Deze machine zet het succes van zijn voorganger voort met geavanceerde functies en uitstekende betrouwbaarheid.

Over Beets
Eigenaar Cor Beets startte jaren terug als eenmanszaak, werkzaam voor boeren rond Purmerend. Zijn passie dreef het bedrijf naar groei in grondverzet en machineverhuur. Na de aankoop van een grote boerderij voor zijn materieel, versnelde deze groei aanzienlijk. Pols bedankt Cor Beets, Frank Beets en René Beets voor het vertrouwen en wenst het team van Beets veel efficiënte en veilige grondzuiguren toe.
Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via info@pols.nl of bekijk onze website www.pols.nl/rsp

 

Pols
Uw Machine, Onze Zorg