Congres Blankburg Verbindt

Donderdag 14 oktober vond het congres “Blankenburg Verbindt” plaats. Dit congres werd georganiseerd door de Stichting Werkgevers Voorne-Putten in nauwe samenwerking met het Platform Lokale Economie en Maatschappij (LEM). Vrijwel alle ondernemersorganisaties in het gebied participeerden in deze bijeenkomst.

Pols mocht deze avond optreden gastheer. Onze werkplaats was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een prachtige zaal waar in een perfecte sfeer geluisterd kon worden naar inspirerende sprekers, er heerlijk gegeten kon worden en er uitstekend genetwerkt kon worden. Al met al een onvergetelijke avond waar we met plezier aan hebben meegewerkt en bijgedragen.

Bedankt Lianne Mulder voor de organisatie, Marnix Trouwborst, en Ton van der Schelde voor het voorzitten van de avond. Bijzonder dank aan Jaap Smit, commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland, voor zijn komst. Ook bijzonder dank aan burgemeester Foort van Oosten voor zijn aanwezigheid en bijdrage aan de avond. En als laatste natuurlijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen, op welke manier dan ook, aan het succesvol maken van deze avond.

Als familiebedrijf zijn wij super trots dat we iedereen hebben mogen ontvangen en ons bedrijf hebben mogen laten zien. Voor ons had de avond niet mooier kunnen lopen.

 

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.