DBS wordt LM-Trac dealer

Pols en DBS Maaitechniek (www.dbsmaaitechniek.nl) zijn overeengekomen dat DBS per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Pols en DBS werken al jaren succesvol samen in de distributie van Ransomes en Jacobsen professionele maaimachines. Het programma van LM-Trac wordt hier nu aan toegevoegd.

Don van Schijndel is blij met deze uitbreiding van het leveringsprogramma van professionele machines. De werktuigdragers van LM-Trac bieden veel mogelijkheden qua inzet en toepassing. Don verwacht met de LM-Trac machines niet alleen bestaande klanten te kunnen bedienen, maar ook veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen. De machines van LM-Trac zijn prettig in gebruik en bieden veel praktische mogelijkheden.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van DBS kunnen zich vanaf heden melden bij Don van Schijndel via 06-21 53 10 50 of via info@dbsmaaitechniek.nl.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.