DEM Leeuwarden LM-Trac dealer


Pols en DEM B.V. Leeuwarden (www.dem.nl) zijn overeengekomen dat DEM per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Pols en DEM werken al jaren succesvol samen in de distributie van Ransomes professionele maaimachines in het noorden van Nederland. Het LM-Trac portfolio wordt hier nu aan toegevoegd.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

DEM Leeuwarden is zeer positief over deze uitbreiding van haar leveringsprogramma. Er is veel vertrouwen in de kwaliteit en in de mogelijkheden die de machines van LM-Trac bieden. De meerdere aanvragen die reeds bij DEM zijn binnen gekomen getuigen van het potentieel van LM-Trac op de markt. Dat de eerste LM-Trac 286 reeds klaar staat voor aflevering aan een klant is dan een bevestiging daarvan.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van DEM kunnen zich vanaf heden melden bij Nanne Stiemsma (DEM) via 06-2323 4219 of via nstiemsma@dem.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

LM Trac DEM

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.