Doppstadt AK565 voor Van Iersel Compost

Pols leverde onlangs een nieuwe Doppstadt AK 565 groenafval verkleiningsmachine af aan Van Iersel in Biezenmortel. Van Iersel Compost is al vanaf de oprichting een echt familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat momenteel de derde generatie, Edwin van IerselMark van Iersel en Bram van Iersel.

Van Iersel Biezenmortel is onderdeel van Van Iersel Holding en bestaat uit vier locaties: Biezenmortel, Deurne, Gilze (Riel) en Ravenstein. Het zusterbedrijf  ontwikkelt, produceert en distribueert slimme meststoffen en is tevens op de hoofdlocatie in Biezenmortel gevestigd. Van Iersel produceert uit groene reststromen hoogwaardige bodemverbeteraars, zowel voor overheden, bedrijven als particulieren. Van afval wordt zo weer een circulaire grondstof gemaakt, die op een natuurlijke manier de wereld én de voedselproductie gezonder en duurzamer maakt.

De Doppstadt Group AK 565 is een getrokken mobiele verkleiner op tandemas wielstel en wordt aangedreven door een MTU 6 cilinder stage 5 dieselmotor van 530 PK. De AK 565 is uitgerust met een 200mm zeefkorf, hydraulische rijaandrijving , afstandsbediening, een achterband van 6 meter lengte en 1800mm breed en TWIN DRIVE aandrijving. Deze Doppstadt AK565 is de 2e verkleiner met STAGE 5 motor bij Van Iersel en draagt bij aan het verduurzamen van het machinepark. Met deze machine kan Van Iersel het gemengd snoeihout verkleinen tot een fractie welke geschikt is voor het composteerproces.

Pols bedankt Edwin, Mark en Bram voor het vertrouwen en wenst de firma Van Iersel veel succes met deze nieuwe Doppstadt AK565 shredder.

Wilt u meer weten over de Doppstadt AK565?
Kijk op: www.pols.nl
of neem contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)181 458 845
Of via mail ons via:
E-mail: info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.