Doppstadt AK565 voor W. Huijbregts uit Zundert

Onlangs heeft Pols een nieuwe Doppstadt AK565 mogen afleveren bij Loon- en grondwerkbedrijf & Civiele aanneming W. Huijbregts (www.whuijbregts.nl). W. Huijbregts is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht door Wil en zijn vader. De oorsprong van het bedrijf ligt halverwege de jaren ’80 en begon met één preiponsmachine, gekocht door de vader van Wil. Wil ging hiermee aan de slag bij verschillende tuinders, maar al snel werd hij ook gevraagd om andere werkzaamheden te verrichten. Zo werden er materialen gekocht om te kunnen spitten, frezen en zaaien. In 1993 verhuisde het bedrijf naar Zundert en in de jaren erna werd begonnen met het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden en aangenomen werken. In de afgelopen 25 jaar is het bedrijf gegroeid naar een team van 30 werknemers, ieder met hun eigen specialiteiten.

 

De Doppstadt AK 565 heeft een zeer hoge doorvoercapaciteit. Het materiaal wordt gedoseerd verwerkt door een invoerbodem en een invoerwals. De invoer is lastafhankelijk geregeld. Hierdoor wordt het motorvermogen continue optimaal gebruikt. De invoerbodem en de invoerwals worden afzonderlijk aangedreven, wat de verwerking van het materiaal verbetert. De motor voldoet aan de nieuwste standaard uitlaatemissie fase V en levert een substantieel hoger koppel (plus 140 Nm) dan de voorheen gebruikte motor. De Doppstadt AK 565 kan worden gebruikt voor een zeer breed scala aan materialen zoals bijvoorbeeld voor het verkleinen van bouw en sloophout, groenafval en bioafval.

 

Pols bedankt Wil Huijbregts voor het vertrouwen en wenst het team van W. Huijbregts heel veel productieve uren toe met deze prachtige nieuwe Doppstadt.

 

Wilt u meer weten over de Doppstadt AK565? Klik dan hier.

Of neem contact op met Pols via:

E-mail: info@pols.nl

Telefoon: +31 (0)181-458 845

 

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.