Pols logo
Zoeken

Doppstadt Inventhor 9 en HS815 voor Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Het was Fuhler welke een aantal jaren geleden overtuigd was van het concept van de Doppstadt HS sterrenzeef achter de Doppstadt DW3060. Niet voor niets had Fuhler er hier een aantal van draaien in het veld. En wat als je zo’n succesvolle machine wil gaan vervangen? Dan kom je natuurlijk uit bij de Doppstadt Group Inventhor 9 met Doppstadt Austria HS815 sterrenzeef!

En zo mocht Pols onlangs een prachtige nieuwe combinatie afleveren bij Fuhler. Het concept is in de basis nog gelijk, maar de nieuwe combinatie kent een nog hogere productie. In een enkele werkgang wordt het materiaal verkleind, gezeefd en afhankelijk van de grootte verlaat het de machine of wordt het nogmaals verkleind. Het absolute toppunt van efficiency en performance.

Fuhler Loon- en verhuurbedrijf is van oudsher agrarisch loonbedrijf dat zich flink heeft doorontwikkeld. Als loonbedrijf is Fuhler actief in de regio Emmen, maar daarnaast ook actief in grondverzet- en wegenbouwprojecten in Groningen, Friesland en Drenthe. Recycling is een belangrijke tak binnen het takenpakket van Fuhler. Men is actief in Nederland, Duitsland en België. Niet voor niets werd het bedrijf begin dit jaar verkozen tot Drentse onderneming van het jaar!

De Inventhor 9 is de grootste mobiele verkleiner van Doppstadt. Onder de vele technische innovaties van de machine staat de standaard VarioDirect Drive centraal. De VarioDirect Drive brengt rechtstreeks en continue vermogen over naar de verkleiningswals en onderscheidt zich doordat hij variabel is. Indien de machine vastloopt, stopt deze automatisch en zal achteruit gaan draaien om opnieuw te proberen. Er is keuze uit drie verschillende walsen met verschillende tandgroottes.

De HS815 heeft een groot zeefoppervlak welke voldoende capaciteit heeft voor de hoge output van de Inventhor 9. Het materiaal wordt over en door het sterrendek geleid. Wat kleine genoeg is verlaat de machine via een afvoerband. Het materiaal dat nog te groot is wordt door de sterren getransporteerd naar de terugvoerband welke het materiaal weer naar de bunker van de Inventhor 9 brengt. Deze combinatie is dus niet alleen krachtig, hij is ook bijzonder efficiënt en levert een hoge productie van eindmateriaal.

Pols bedankt Michel Fuhler en Bert Fuhler en wenst het team van Fuhler veel veilige, efficiënte en productieve uren toe met deze prachtige combinatie.

Wilt u meer weten over de Doppstadt Inventhor 9 en HS815?
Neem contact met ons op via:
Telefoon: 0031 (0)181-458 845
E-mail: info@pols.nl

Of kijk op: https://pols.nl/onze-merken/doppstadt/

Pols
Uw Machine, Onze Zorg