Pols logo
Zoeken

Doppstadt Inventhor 9 op rupsonderstel voor Lavano

Lavano, al ruim 40 jaar klant bij Pols, blijft vernieuwen in de recyclingindustrie. Vanaf het begin heeft Lavano ook gekozen voor machines van Doppstadt voor hun werkzaamheden. Onlangs leverde Pols een Doppstadt Inventhor 9 af bij Lavano, uitgerust met een HS814 sterrenzeef van JD Austria. Deze geavanceerde sterrenzeef is speciaal ontworpen voor de Inventhor 9 en verhoogt de efficiëntie door het verkleinde materiaal nauwkeurig te zeven en te sorteren. De Inventhor 9 vervangt een van de eerdere machines en is de vierde Inventhor 9 in hun huidige vloot.

Waarom juist de Doppstadt Inventhor 9? De grootste mobiele verkleiner met de innovatieve VarioDirect Drive zorgt voor topprestaties. Met automatische stop bij blokkades, variabele walsopties en verschillende chassisconfiguraties is deze machine dé keuze voor wie flexibiliteit en capaciteit belangrijk vindt.

Pols bedankt de familie Lavaert en het hele team van Lavano voor hun vertrouwen en trouwe samenwerking. We wensen hen vele veilige, efficiënte en productieve uren toe met deze prachtige machine.

Bent u geïnteresseerd in de Doppstadt Inventhor 9 en de mogelijkheden die deze biedt voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via: 0031 (0)181-458 845, info@pols.nl of bezoek onze productpagina van de Doppstadt Inventhor 9.