Doppstadt INVENTHOR Type 9 voor Peute Recycling

Pols heeft recent een Doppstadt INVENTHOR Type 9, de grootste mobiele schredder van het Doppstadt progamma, afgeleverd aan Peute Recycling in Dordrecht.

Peute Recycling, de grootste en oudste papierverwerker van Europa, heeft gekozen voor een krachtige INVENTHOR op rupsonderstel. De verwerkingslocatie van Peute Recycling in Dordrecht is ingericht om een breed scala aan papier en plastic op duurzame wijze te verwerken.

De INVENTHOR type 9 wordt bij Peute gebruikt voor het schredderen van papier en karton. De INVENTHOR maakte tijdens de demonstratie bij Peute grote indruk op het gebied van snelheid en capaciteit in het verkleinen van diverse soorten papier en karton. De VarioDirect Drive brengt rechtstreeks en continue vermogen over op de wals en maakt met zijn terugdraaifunctie in dit werk hèt verschil.

Pols wenst Peute Recycling veel productieve uren met hun Doppstadt INVENTHOR Type 9 toe.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.