Pols logo
Search

Doppstadt SM620.2 voor AH Vrij

Recent heeft Pols een Doppstadt SM620.2 trommelzeef geleverd aan AH Vrij Groen, Grond en Infra in Wateringen (www.ahvrij.nl).
AH Vrij staat voor een groene, duurzame en leefbare omgeving. AH Vrij levert een integrale bijdrage aan cultuur- en civieltechnische werken, waarbij ze het beste uit drie werelden samenbrengen. In ieder project weegt men voortdurend de impact groen-, grond-, en infrawerken op elkaar en op de omgeving af. Met een kritische mening, een creatieve blik, het vermogen om te innoveren en het lef om risico’s te nemen, komt AH Vrij tot de beste oplossing voor natuur, milieu en mens. Dit maakt AH Vrij een deskundige, betrokken, betrouwbare en duurzame partij.
De Doppstadt SM 620.2 is uitgerust met een krachtige Deutz TCD 3.6 LA dieselmotor van 85KW / 115 pk bij 1800 rpm. De grote bunker, met een inhoud van 5 m3, is uitgevoerd met een getande bunkerband ,welke door een spijlenrol wordt aangedreven waardoor slippen van de bunkerband is uitgesloten. De bedieningskast is aan de achterzijde van de machine gemonteerd, uit de gevarenzone van de bunker. De Doppstadt SM 620.2 heeft 4 programma’s voor een optimale beladingsgraad van de bunker naar de voeding van de trommel. Onder alle omstandigheden en de te zeven producten ( nat, droog , vette klei , leem of compost ) zorgt deze besturing voor een optimale capaciteit en kwaliteit van de gezeefde fracties.
Pols bedankt Jan Vrij en Rick Vrij voor het gestelde vertrouwen en wenst het team van AH Vrij heel veel efficiënte en productieve uren toe met deze schitterende machine.
Wilt u weten over de Doppstadt SM620.2?
Neem contact met Pols op via: +31 (0) 181 458 845
Of mail via: info@pols.nl
Of kijk hier.
Pols
Uw Machine, Onze Zorg