Een mooi begin van het weekend met de aflevering van een nieuwe TS WS23 PTO voor Dick Klok Cultuurtechniek

Zo vlak voor het weekend heeft Dick Klok Cultuurtechniek B.V. de nieuwe TS Industrie WS23 PTO houtversnipperaar bij Pols opgehaald.
Dick Klok Cultuurtechniek staat voor kwaliteit, slagkracht en kennis op het gebied van groen, grond en infra. Met hun mensen, gebiedskennis, ervaring en oog voor details neemt Dick Klok Cultuurtechniek elke uitdaging aan.
De TS Industrie WS 23 PTOT biedt met zijn grote invoertrechter een uitmuntend prestatieniveau voor takdiameters tot 23 cm. Voor het gebruik van deze machine is een tractor nodig van 45 tot 75 pk. Doordat de machine beschikt over Het Pilot System Swing, kan de machine zichzelf automatisch aan passen aan de werklading en overschakelen naar drie verschillende bewakingstoerentallen afhankelijk van het groen/hout wat ingevoerd wordt, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. De in- en uitvoer kan 270 graden draaien, zodat in vrijwel elke situatie gewerkt kan worden. De trechter is inklapbaar, zodat de machine ook gemakkelijk te vervoeren is.
Pols bedankt Arjo Klok voor het vertrouwen en wenst hem en zijn team heel veel succes en productieve uren met deze prachtige nieuwe machine.
Wilt u meer weten over de houtversnippersaars van TS?
Klik dan hier.
Of neem contact met ons op via: info@pols.nl
Of telefonisch via +31 (0)181-458 845
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.