Pols logo

Een nieuwe LM Trac 287 voor Van Hennik B.V.

Pols heeft deze week een nieuwe  LM-Trac 287 mogen afleveren bij van Hennik B.V. (www.vanhennik.nl).

Loon- en verhuurbedrijf Van Hennik is een dynamisch bedrijf is dat met zijn tijd meegaat en voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Het bedrijf dat van voort komt uit een gemengd bedrijf dat begon met het houden van melkvee, het bewerken van eigen bouwland, bouwland van dorpelingen en land van kleine boeren, is heden ten dage in handen van Peter van Hennik (de vierde generatie). Onder leiding daarvan is het bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhouds- en reinigingswerkzaamheden van openbare ruimten.

 

De LM-Trac 287 is de opvolger van de 286 en heeft een maximum snelheid van 25 km per uur. Hij wordt aangedreven door een krachtige en schone Perkins stage 5 dieselmotor. De LM Trac 287 is een werktuigdrager welke veel wordt gebruikt in zowel de mechanische als de thermische onkruidbestrijding.

Voor Van Hennik is de LM-Trac geen onbekende verschijning. Er zijn al enkele LM-Tracs van het type 286 in gebruik bij Peter van Hennik. Van Hennik gebruikt de machine al enkele jaren succesvol in de mechanische onkruidbestrijding. De nieuwe LM-Trac 287 zal hiervoor ook ingezet worden.

Pols wenst Peter van Hennik en zijn team heel veel productieve en veilige draaiuren toe met deze prachtige “black beauty”.

 

Wilt u meer weten over de LM-Trac 287?

Kijk op: pols.nl/product/lm-trac-287

 

Pols

Uw Machine, Onze Zorg

 

Actie!
Nieuwe actieprijzen Kioti tractoren!

Ontvang nu een GRATIS voorlader bij aankoop van geselecteerde CS, CX, CK en DK modellen!

Wees er snel bij, want op=op!