Eerste 2 Jacobsen Eclipse 360 Elite green- en teemaaier afgeleverd aan de Amsterdamse Golfclub

Onlangs heeft Pols samen met dealer DBS 2 Jacobsen Eclipse 360 Elite green- en teemaaier afgeleverd aan de Amsterdamse Golfclub, voor de gelegenheid is de aflevering uitgebreid met een BBQ! Een keer wat anders dus dan een taart en foto. Zeker deze speciale keer opgeluisterd met een ronde golf en met een BBQ aansluitend. Hoofdgreenkeeper Frank Klaver heeft de machines officieel in ontvangst genomen van dealer DBS Maaitechniek vertegenwoordigd door Michael Pasker.

Bij De Amsterdamse Golfclub is in het kader van de ingezette richting m.b.t. vergroening van het machinepark gekozen voor de Ransomes Jacobsen Ltd. Eclipse 360 Elite. Jacobsen is de pionier als het gaat om elektrificatie van maaimachines voor de greens, tees en voorgreens. Volledig elektrisch, met een Lithium accupakket (Samsung 2e generatie), instelbare knipfrequentie en bedieningsgemak zijn slechts een paar voordelen van de uitgebreide lijst.

De inmiddels 2e generatie Eclipse Elite maaiers heeft sinds de introductie in 2010 zich ruimschoots bewezen. Voor de Amsterdamse golfclub was deze ervaring van groot belang in de zoektocht naar een betrouwbare machine. Inmiddels worden de greens en tees in alle rust gemaaid en met de maaikwaliteit die van Jacobsen verwacht mag worden. Het ligt het dan ook dagelijks strak bij. Go green, Go Orange!

Pols bedankt Frank Klaver voor het vertrouwen en wenst het team van de Amsterdamse Golf Club heel veel emissie vrije maaiuren toe!

Michael Pasker, Don van Schijndel bedankt voor de samenwerking! Samen komen we verder.

Wilt u meer weten over de Jacobsen Eclispe 360? Neem contact met ons op via:
E-mail: info@pols.nl
of via:
Telefoon: +31 (0)181 458 845
of kijk op:
www.pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.