Eerste lading LM-Trac onderdelen ontvangen

Onlangs hebben we de eerste lading LM-Trac onderdelen uit Finland ontvangen! Bedankt Markus Miekanmaa en uiteraard je team voor deze zending!

We zaten met smart op deze eerste lading te wachten. Heel veel LM-Trac klanten weten ons en natuurlijk onze webshop parts.pols.nl reeds te vinden in de eerste weken dat we LM-Trac importeur voor de Benelux zijn.

Martijn Noordam en Jeroen van der Wel zijn gelijk aan de slag gegaan met uitpakken en hebben van alle geleverde onderdelen een 360 graden foto gemaakt ten behoeve van onze webshop. Dat maakt het beoordelen van (het juiste) onderdeel in onze webshop nog gemakkelijker! Daarna zijn de bestelde onderdelen uiteraard nog verstuurd naar de klanten en de rest heeft zijn plek gekregen in ons magazijn.

Zo doen we dat bij Pols. Handen uit de mouwen, en samen voor een mooi resultaat. Trots op ons hele team, en blij dat we LM-Trac hebben mogen toevoegen aan ons programma!

Ook onderdelen nodig voor uw LM-Trac? Kijk op parts.pols.nl en vind uw LM-Trac onderdeel! Bellen mag natuurlijk ook via 0181-458855 of mail naar parts@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.