Eerste Wessex voor Vos Golf en Sport

Pols levert de eerste Wessex CRX-320 getrokken cirkelmaaier af aan Vos Golf & Sport. De machine zal worden ingezet op de Drentsche Golf & Countryclub.

Albert Timmerman, directeur van Vos Golf en Sport over de aankoop “Op de Drentsche is het aantal spelers in de baan sterk toegenomen sinds het einde van de lockdown. Om de doorstroming in de baan te verbeteren was de wens de roughs korter en frequenter te gaan maaien. We maaien de semirough op 3.5 cm (2 banen) en dan de rough op 5 cm (4 tot 5 banen). De demo was overtuigend. Je kunt een mooie capaciteit halen en de hoogtoerige messen met hoge vleugel zorgen voor een prachtige spreiding van het gras”.

De korte rolbasis en de sloffen aan beide uiteinden van de maaidekken zorgen ervoor dat er ook bij kort maaien niet wordt gescalpeerd door de drie maaidekken die elk 120 cm breed zijn.

De Wessex CRX-320 is beschikbaar voor demonstraties. De maaier vraagt minimaal een trekker van 35 pk waarbij een hydrostatische trekker van 50-60 pk, zoals de Kioti DK serie, een ideale combinatie vormt.

Wilt u meer informatie over Wessex? Neem dan contact op met Pols via info@pols.nl of 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.