Pols logo

GKB Groep investeert in een Doppstadt SM 620.2

GKB Groep kent haar oorsprong in 1946, toen legden de gebroeders Jan en Pieter-Arie Kraaijeveld de basis van het bedrijf dat het vandaag de dag is. Onder de naam Gebr. J en P.A. Kraaijeveld sneden zij riet en biezen en kapten ze rijshout. GKB staat inmiddels onder leiding van de derde generatie van de familie. Met een team van ruim 60 man is GKB  actief op het gebied van cultuur-, groen- en civiele techniek.

De Doppstadt Group SM 620.2 trommelzeef is de opvolger van de populaire Doppstadt SM 620. Standaard is de machine ingesteld om tweefractie te screenen en is optioneel aan te passen in combinatie met een grof rooster naar drie fracties. De SM620.2 is geschikt voor allerlei soorten materiaal. Of het nu huishoudelijk-, bouwafval, compost, schors, houtsnippers, aarde of ander afval is. De Doppstadt SM620.2 is uitgevoerd in de vertrouwde huisstijl van GKB, wat de machine bijzonder goed staat.

Pols bedankt Arjan Kraaijeveld en Martijn Kraaijeveld voor het vertrouwen wenst het team van GKB heel veel veilige en productieve draaiuren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de Doppstadt SM620.2?
Kijk op: www.pols.nl of neem contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)181 458 845
Of via:
E-mail: info@pols.nl
Onderdelen nodig? Kijk op parts.pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg